Avatar de Guest

por

Pla d’Energia Participatiu

el 09/06/2013 en Charlas

Cargando mapa....

Fecha/Hora
Fechas(s) - 09/06/2013
00:00

Lugar
Can Masdeu

Categoria(s)

Añade el evento a tu calendario de Google / iCal


Pla d’Energia Participatiu
per la “Eco-comunitat” de Sant Martí de Provençals – La Verneda i La Pau
L’energia, com sabem, és vital per a la nostra vida qüotidiana. Necessitem energia per moure’ns, per il·luminar-nos, per cuinar, per escalfar-nos… Però, què en sabem de l’energia? D’on prové? Quanta en gastem? Com afecta al planeta el nostre consum? Podem estalviar-ne?
Algunes entitats estem treballant per trobar solucions a aquestes preguntes. Tenim una proposta d’actuacions per posar en pràctica als barris de Sant Martí de Provençals i La Verneda i la Pau i volem presentar-vos-la perquè us uniu a nosaltres i fer un projecte millor, més gran i per a tot el nostre veïnat.
És per això que necessitem la implicació de tota la comunitat per decidir com ha de ser aquest procés, fer una diagnosi dels barris i organitzar diverses activitats per a tota la ciutadania per aconseguir aquest canvi d’hàbits en el consum energètic…volem construïr el nostre projecte des d’una visió holística, propositiva i inclusiva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>