Avatar de Guest

por

Fira Agrícola de Collserola

el 05/05/2013 en Encuentros

Mapa no disponible

Fecha/Hora
Fechas(s) - 05/05/2013
10:00 - 15:00

Lugar
Centre Cívic de Vallvidrera

Categoria(s)

Añade el evento a tu calendario de Google / iCal


cartell_VI Fira Agrícola de CollserolaLa Fira que s’ha de celebrar el proper diumenge 5 de maig, entre les 10 i les 15 hores, uneix dos cops a l’any els esforços de moltes persones, grups i associacions que treballen cada dia per de desenvolupar una vida més sostenible, en un territori annex a una gran ciutat com Barcelona.

La Fira és un intercanvi de productes i coneixements locals que promouen el cultiu ecològic i la producció i consum de les varietats autòctones.

Els promotors tenen com a objectiu un model d’autogestió de recursos on els productors i consumidors donin suport a un desenvolupament dels espais urbans-rurals en equilibri amb el manteniment dels ecosistemes regionals per tal d’aconseguir una vida on la producció i distribució dels productes siguin més sanes i equitatives.  La intenció és que la fira creï cultura, difusió dels coneixements locals, vida social i recuperació de llavors i aliments autòctons de la zona.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>