Avatar de Alfred

por

Festa de la Resistència de Can Masdeu

el 11/05/2013 en Encuentros

Cargando mapa....

Fecha/Hora
Fechas(s) - 11/05/2013 - 12/05/2013
20:30 - 09:00

Lugar
Can Masdeu

Categoria(s)

Añade el evento a tu calendario de Google / iCal


El proper dissabte 11 de maig celebrarem amb una festassa l’onzè aniversari de la resistència a l’intent de desallotjament de Can Masdeu.

 

Ara fa onze anys, vam resistir plegades durant tres dies i dues nits a un intent de desallotjament policial que entre totes vam convertir en una demostració de poder popular. Com cada any, ens encantaria celebrar amb vosaltres tots aquests anys de vida i lluita en col·lectiu, de resistència i de creació d’alternatives des de l’ecologia social, l’autogestió, l’agroecologia, l’organització popular i el suport mutu.

 

També com cada any, volem aprofitar aquesta ocasió per solidaritzar-nos amb tots els col·lectius i les persones que lluiten cada dia per enderrocar el règim, sobretot amb les veïnes de la nostra Nou Barris Cabrejada i les companyes de la PAH, i amb tots els espais alliberats que estan amenaçats de desallotjament, especialment amb Can Piella, projecte amb el que ens sentim agermanades i que estarà de nou sota amenaça de desallotjament durant la segona quinzena de maig.

 

Us esperem, doncs, el dissabte 11 de maig, a partir de les 20:30h i fins que surti el sol, amb les portes de la vall obertes de bat a bat, i amb un programa de festes carregat d’espectacles, música en directe i enllaunada, begudes variades, entrepans, pastissos… i moltes ganes de passar-ho bé i de celebrar que, un any més, aquí seguim!!

 

I ja posades, aprofitem per recordar-vos que el mateix dissabte 11 a la tarda (però una estona abans de la festa…) les companyes de Can Piella organitzen un Cercavila Reivindicatiu a La Llagosta i Montcada i Reixac; i que el diumenge 12 a la tarda tindrà lloc una mobilització massiva en motiu del 2on aniversari de la revolta del 15M (més info a http://12m15m.acampadadebarcelona.org/).

 

Reserveu forces aquests dies que el proper cap de setmana ve carregat de convocatòries!!

 

Salut i resistència,

 

Habitants de la Vall de Can Masdeu

 

A la programació comptem amb: Zircus Frak, DesAcord, Gimpeloballs, Putxa Nymio – Zero en Conducta: Teatro gestual y de titeres,  The Junguis – Inconscient Collective IMPRO Theatre, Liza Analli, anti_orientalists_music,  Dj Festuc, Dj Grounchoo, Dr. Clandestino (la tremenda clandestina), V de Verbena i Ricki Ricardo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>